Liczy się miejsce…, a drugiego takiego próżno szukać w okolicy
10 ha zielonej oazy z zabytkowym parkiem w stylu angielskim, gdzie na Gości czekają rozwieszone hamaki, leżaki i ponad 2 km ścieżek do spacerowania. Własny ogród, sad oraz winniczka. Miłośników natury zachwycą wiekowe drzewa (prawdopodobnie największy na Podkarpaciu platan) i stawy, w pobliżu których znajdują się ławki i stoliki restauracyjne. Warto tu zabrać rodzinę, znajomych, ukochaną osobę i koc piknikowy. Piknik w takich okolicznościach przyrody z pewnością zapewni miłe wrażenia! Spacer parkowymi ścieżkami dodatkowo uatrakcyjnią lody rzemieślnicze, które można zamówić na miejscu.
Restauracja z menu, w którym rządzi Slow Food
W Magnolii Goście mogą delektować się m.in. daniami kuchni polskiej, smakami regionu, a także… świeżymi rybami i owocami morza. Jeśli jesteście miłośnikami dwóch ostatnich, koniecznie musicie odwiedzić to miejsce! Ryby i owoce morza zamawiane są u najlepszych dostawców, którzy gwarantują jakość i świeżość produktów. Dzięki temu, w Komborni poczujecie się jak w hiszpańskiej knajpce, która serwuje tyle co złowione ostrygi, mule czy kalmary.
Casino clams
Sezonowa karta i specjalności Szefa Kuchni
Goście Restauracji mają do wyboru dania z menu, które zmienia się sezonowo, w zależności od pory roku oraz pozycje z wkładki „Szef Kuchni poleca”. Druga opcja zmienia się co kilka dni i zawiera potrawy z kuchni całego świata. Menu warto śledzić na bieżąco, żeby móc trafić na swoje ulubione połączenia smaków. Oprócz pysznego jedzenia restauracja posiada szeroki wybór napojów, które idealnie wpasują się w klimat letniego pikniku na świeżym powietrzu. Karpackie wina, ciekawe piwa rzemieślnicze, koktajle, lemoniady to tylko początek listy.

Ramen
Kto za tym wszystkim stoi?
Magnolię tworzy zespół kilkunastu uśmiechniętych osób, na czele których stoi Szef Kuchni – Marcin Majchrzak. To zdolny kucharz młodego pokolenia, który swój warsztat szlifował podczas licznych kulinarnych podróży po całym świecie. Przez ostatnie lata, kiedy pracuje w Komborni, restauracja jest regularnie wyróżniana w żółtym przewodniku Gault&Millau, a także uzyskuje odznaczenia „Poziomek” – znak jakości Magdy Gessler.

Szef Kuchni, Marcin Majchrzak
Kierunek Kombornia – Restauracja Magnolia
Czeka tu na Was oczywiście doskonała kuchnia, ale również wspaniała przyroda z zielonymi strefami relaksu i nasza uśmiechnięta, zawsze pomocna załoga. Warto sprawdzać, kiedy organizowane są degustacje win czy muzyka na żywo.
Restauracja jest otwarta codziennie od 13:00 do 21:00.
Zapraszamy do odwiedzenia strony www.kombornia.pl, gdzie znajdziecie wszystkie informacje oraz aktualne menu.
Artykuł sponsorowany