Reklama
Pierwsze spotkanie cyklu degustacyjnego "Kuchnia i Wino"

Kategoria:
Odbędzie się ono w sobotę i niedzielę (13 i 14 września) w Winnicy Kmiecia w Zahutyniu oraz Winnicach Rymanów. W programie m.in. warsztaty eno-sensoryczne, opowieść o kuchni Słowian oraz kolacja degustacyjna.
Między poszczególnymi punktami imprezy w sobotę, uczestników będzie woził specjalny bus. Bilet 2-dniowy kosztuje 550 zł.
Program:
Sobota (13 września)
Winnica Kmiecia
- 11:00 – 14:30 – warsztaty eno-sensoryczne WINO I KUCHNIA WSZYSTKIMI ZMYSŁAMI
- 14:30 – 16:00 – lunch (grill i wino)
- 16:00 – 17:00 – opowieść o kuchni Słowian
Winnice Rymanów
- 18:00 – Rymanów i wino – o winiarskiej historii miejsca i okolicy
- 18:30 – kolacja degustacyjna, z winami z Winnic Rymanów i specjalnym menu na bazie produktów regionalnych
Niedziela (14 września)
Winnice Rymanów
- 11:00 – śniadanie z musiakami
Reklama